thinking metal

ThermalDynamics UltraCut XT

UltraCut XT serija plazma izvora američkog proizvođača ThermalDynamics predstavlja seriju plazma izvora namijenjenih visokopreciznom rezanju svih vrsta metala. 

U rasponu snage od 130 do 800 A ovi plazma izvori pokrivaju potrebe širokog rapsona rezanja, od 0.5 do 150 mm debljine limova. 

Jedna od velikih prednosti ovih izvora je mogućnost rezanja aluminija i inoxa procesom rezanja koji uključuje dušik i vodu: WMS proces koji je jedinstven za ove plazma izvore zbog izvrsne kavlitete reza, značajno većih brzina rezanja i znatno manjeg unosa topline u materijal. 

WMS proces dostupan je u rapsonu od 30 do 800A te je time omogućeno rezanje inoxa i aluminija ovim porcesom od 0.5 do 120 mm debljine, što za sada ne može postići niti jedan drugi plazma izvor dostupan na tržištu, a brzine rezanja su značajno veće od rezanja water jet sustavima. 

 

Karakteristike i prednosti ThermalDynamics UltraCut plazma izvora

  • inverterski sustav sa mogućnosšću nadogradnje snage bez zamjene kompletnog izvora
  • niža potrošnja električne energije od konkurencije
  • dugotrajnost potrošnih dijelova – najveća produktivnost u klasi
  • WMS rezanje aluminija i inoxa dušikom i vodom u rapsonu od 30 do 800A
  • izvrsna kvaliteta reza na svim metalima u standardu ISO 9013

Tehnička brošura

thermaldynamics ultracut
plazma rezačice
Plazma rezačice – EON 5X CNC

EON 5X CNC plazma rezačice namijenjene su rezanju metala plazmom uz 3D bevel tehnologiju. 3D bevel tehnologija omogućuje rezanje pod kutem do 45 stupnjeva, što omogućuje automatsku pripremu za zavar. Na EON 5X 3D bevel rezačicama moguće je izvršiti rezanje sa A, V, Y, K i X pripremom za zavar a uz primjenu True Bevel,…

detaljnije...
thermaldynamics ultracut
ThermalDynamics UltraCut XT

UltraCut XT serija plazma izvora američkog proizvođača ThermalDynamics predstavlja seriju plazma izvora namijenjenih visokopreciznom rezanju svih vrsta metala.  U rasponu snage od 130 do 800 A ovi plazma izvori pokrivaju potrebe širokog rapsona rezanja, od 0.5 do 150 mm debljine limova.  Jedna od velikih prednosti ovih izvora je mogućnost rezanja aluminija i inoxa procesom rezanja…

detaljnije...

Korisni linkovi

Podijeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Pošalji upit