Hypertherm plazma izvori - Powermax SYNC serija

Powermax SYNC -nova generacija

Za metalnu proizvodnju  kada trebate jednostavno i pouzdano rezanje metala do 38 mm, Powermax® je linija od sedam prijenosnih plazma izvora profesionalne razine koji su dizajnirani za maksimalnu produktivnost. Za razliku od drugih metoda rezanja metala ili konkurentskih marki plazme, Powermax sustavi koji su vodeći u industriji omogućuju korisnicima da se uhvate u koštac s bilo kojim poslom nudeći najopsežnije mogućnosti ručnog i automatiziranog rezanja metala.

Powermax 125

Pružajući maksimalnu snagu i performanse za zračnu plazmu, Powermax125® plazma sustav brzo reže velike debljine metala. Sposoban za radove na najtežim poslovima rezanja i sustav nudi 100% radni ciklus, mogućnost mehaniziranog bušenja od 25 mm (1″) i  Također vam pruža najnovije tehnološke inovacije, kao što je tehnologija Smart Sense™ za automatsko podešavanje tlaka plina. Jedanaest stilova gorionika Duramax® Hyamp™ pružaju svestranost za ručno rezanje, prijenosnu automatizaciju, CNC rezanje, rezanje s produženim dosegom te robotsko rezanje.

Powermax 105 SYNC

Powermax105 SYNC® je zračni plazma rezač najnovije generacije profesionalne kvalitete koji dramatično pojednostavljuje rad sustava za rezanje i žljebljenje do 32 mm (1-1/4″). Sadrži automatizirano postavljanje procesa sustava putem naprednih SmartSYNC® gorionika s omogućenom RFID tehnologijom i revolucionarni jednodijelni potrošni uložak koji pruža podatke o korištenju koji se mogu pratiti. Powermax105 SYNC povećava produktivnost smanjenjem vremena zastoja, optimiziranom izvedbom kvalitete rezanja i pojednostavljenim upravljanjem zalihama potrošnog materijala.

Powermax 85 SYNC

Powermax85 SYNC® je nova generacija profesionalnog zračnog plazma rezača koji dramatično pojednostavljuje rad sustava za rezanje i dubljenje do 25 mm (1″). Sadrži automatizirano postavljanje procesa sustava putem naprednih SmartSYNC® gorionika s omogućenom RFID tehnologijom i revolucionarnog potrošnog materijala koji pruža podatke o korištenju koji se mogu pratiti. Powermax85 SYNC povećava produktivnost smanjenjem vremena zastoja, optimiziranom izvedbom kvalitete rezanja i pojednostavljenim upravljanjem zalihama potrošnog materijala.

Powermax 65 SYNC

Powermax65 SYNC® je nova generacija profesionalnog zračnog plazma rezača koji dramatično pojednostavljuje rad sustava za rezanje i žljebljenje do 20 mm (1″). Sadrži automatizirano postavljanje procesa sustava putem naprednih SmartSYNC® gorionika s omogućenom RFID tehnologijom i revolucionarnog potrošnog materijala koji pruža podatke o korištenju koji se mogu pratiti. Powermax65 SYNC povećava produktivnost smanjenjem vremena zastoja, optimiziranom izvedbom kvalitete rezanja i pojednostavljenim upravljanjem zalihama potrošnog materijala.

Powermax 45 XP

Plazma rezač Powermax45® XP pruža povećani kapacitet rezanja – do 16 mm (5/8″) metala – kao i veće brzine rezanja i automatsko podešavanje plina za brzo, jednostavno postavljanje i rad. Plamenici Duramax® Lock podržavaju ručno i mehanizirano rezanje šireg raspona debljina metala, uz precizno žljebljenje kao što je uklanjanje točkastih zavara i mogućnosti označavanja. Kompaktan, jednostavan izvor male težine izvrstan je izbor za rad u radionicama, na terenu i za CNC automatizirano rezanje svih vrsta metala uz niske troškove rezanja.

Powermax 30 AIR

Unatoč maloj veličini, Powermax30® AIR pruža velike performanse. Ovaj mali zračni plazma rezač — najmanji, najlakši ručni plazma rezač u svojoj klasi — uključuje vlastiti ugrađeni zračni kompresor. Powermax30 AIR možete koristiti svugdje gdje postoji jednofazno napajanje. Samo ga priključite, pričvrstite radnu stezaljku i spremni ste za rezanje. Čak je i dvonaponski. Možete ga koristiti kao plazma rezač od 120 V ili na 240 V. Bez obzira koju ulaznu snagu (120 V ili 240 V) odaberete, mislimo da ćete se složiti da je Powermax30 AIR najbolji dostupni plazma rezač s ugrađenim kompresorom danas.

Hypertherm - vrhunska tehnologija i maksimalna produktivnost

SmartSYNC gorionici

S jednostavnom instalacijom potrošnog materijala na navoj i praktičnim kontrolama za podešavanje snage i amperaže na ručnim modelima, SmartSYNC® plamenici za Hyperthermove nove Powermax65/85/105 SYNC® plazma izvore omogućuju operateru promjenu potrošnog materijala i procesa bez vraćanja na izvor. Ovo smanjuje vrijeme izmjene potrošnog materijala na oko 10 sekundi i automatski postavlja rezni uložak, smanjujući vrijeme zastoja, rješavanje problema, gubitak i vrijeme obuke.

SmartSYNC patrone / cartridge

Jednostavan za korištenje

Patrone je lako identificirati prema procesu rezanja zahvaljujući laserskim oznakama i kodiranjem u boji kako bi se eliminiralo miješanje dijelova.
SmartSYNC gorionici i patrone s omogućenom RFID tehnologijom automatski postavljaju ispravnu jakost struje i način rada, eliminirajući pogreške pri postavljanju.
Detekcija potrošnog materijala na kraju životnog vijeka eliminira neizvjesnost kada treba promijeniti patronu.
Manje zamora operatera pri korištenju ručnih gorionika s našim novim fleksibilnim kablom.

Hypertherm Cutting Institute

Novo u našoj ponudi

Lasersko rezanje metala

FIBER LASER IXO1530