EON HD portalne plazma rezačice

Konstruirane i proizvedene kao portalne rezačice te pružaju mogućnost rezanja pločevina velikog formata. Radnih dimenzija od 2000×4000 mm, do 4000×30000 mm, te sa mogućnošću implementacije više reznih glava za maksimalnu produktivnost i rezanje do 160 mm debljine lima. 

IXO HD kompaktne plazma rezačice

Kompaktna izvedba sa integriranim radnim stolom daje IXO modelima CNC plazma rezačica mogućnost upotrebe u manjim radioničkim prostorima te jednostavnu instalaciju i puštanje u rad koje traje svega 1 dan. Kapacitet rezanja u ovisnosti je od izabranog plazma izvora, a doseže do 50 mm debljine lima.

Jamstvo i besplatno preventivno održavanje

>> 24 mjeseca jamstva

IXO i EON plazma rezačice isporučuju se sa 24 mjeseca jamstva, sa mogućnošću produljenja na 36 mjeseci. 

Jamstveni period od 24 odnosno 36 mjeseci garancija je kvalitete naših strojeva i opreme. 

>> Besplatno preventivno održavanje

Besplatno preventivno održavanje za strojeve naručene od 01.08.2022. Prepustite brigu o održavanju svog stroja našem servisnom timu, i bez dodatnih troškova osigurajte neometan rad i sigurnost u efikasnost stroja. 

3D bevel plazma rezanje

EON plazma rezačice mogu biti opremljene za rezanje 3D bevel tehnologijom. 

By-rotary bevel glava jedinstvenog dizajna, te sa RTCP tehnologijom omogućuje rezanje plazmom u 3D bevel modu, te tako pruža mogućnost rezanja A, V, X, Y K bevela (skošenja) na limovima te pripremu za zavarivanje do kuta od 45 stupnjeva. 

Kapacitet rezanja

Kapacitet rezanja u bevel modu ovisi o izabranom plazma izvoru. Pri odabiru snage plazma izvora važno je voditi brigu o kutevima rezanja na maksimalnoj debljini lima i tako predvidjeti maksimlane potrebe za rezanje pod kutem. 

Naš tehnički tim pomoći će Vam pri odabiru optimalnog plazma izvora. 

Integracija strojeva sa vrhunskim plazma izvorima

Thermal Dynamics

Plazma izvori u rasponu od 130 do 800 A snage namijenjeni rezanju metala od 0.5 do 160 mm debljine. 

Kjellberg

Plazma izvori u rasponu snage od 100 do 600A za rezanje crnih i obojenih metala do 120 mm debljine

Hypertherm

XPR plazma izvori 170 i 300A snage za rezanje crnih i obojenih metala do 90 mm debljine

WMS - water Mist Secondary

Jedinstven i kvalitetom nenadmašan proces rezanja inoxa i aluminija koji omogućuje veće brzine rezanja, izvrsnu okomitost reza i minimalne deformacije i utjecaj topline na materijal, nego bilo koji drugi proces termičkog rezanja, uz značajno manje troškove rezanja.

Rezanje inoxa i aluminija do 160 mm debljine

ThermalDynamics plazma izvori snage 600 i 800 ampera omogućuju uz posebno razvijene procese,  rezanje inoxa i aluminija čak i do 160 mm debljine materijala. Ove debljine do sada je bilo moguće rezati samo water jet tehnologijom koja je izrazito spora i skupa.