IXO CNC plazma rezačice
nenadmašna preciznost i kvaliteta

Rezačice kompatibilne sa zahtjevima Industrije 4.0 te nizom naprednih tehnoloških rješenja

IXO CNC plazma rezačice

IXO CNC plazma rezačice – kompaktni CNC strojevi za rezanje metala u pločevinama. IXO strojevi razvijeni su za svakodnevnu eksploataciju u radionicama i industrijskom okruženju. Velika brzina rezanja, preciznost, jednostavnost upotrebe i održavanja. IXO CNC plazma rezačice dizajnirane su i konstruirane kao kompaktni plug&play strojevi, isporučuju se sastavljene, te zahtjevaju malo radnog prostora i imaju nisku potrošnju električne energije. 

IXO serija CNC plazma rezačica pruža produktivnost i pouzdanost u kompaktnom dizajnu. Zbog velikih brzina rada idelano su rješenje za rezanje svih vrsta metala u manjoj i srednje velikoj proizvodnji metalnih sklopova i komponenti, čeličnih konstrukcija, autoindustriji, proizvodnji strojeva i opreme… 

Tehničke karakteristike

ModelIXO HDIXO APL
Radna širina mm1250 - 2000 1250 - 2000
Radna dužina mm2500 - 40002500 - 4000
Max broj plazma gorionika11
Max broj plinskih gorionika11
CNC kontrolerIndustrijski CNC + Touch screenIndustrijski CNC
THC senzorDa, integriraniDa, Externi
Pogonski motoriAC servo + digitalni driveriAC servo + digitalni driveri
Reduktori motoraHeavy duty reduktori backlash do 3arcminHeavy duty reduktori backlash do 5arcmin
Linearni pogonVisokoprecizne heavy load vodilice na svim osimaVisokoprecizne heavy load vodilice na svim osima
PrijenosDirektan prijenos bez remenaDirektan prijenos bez remena
Brzina gibanjado 40.000 mm/ mindo 20.000 mm/ min
Preciznost +/-0,1 mm+/-0,2 mm
Kapacitet rezanjado 40 mmdo 40 mm
Radni stolOdsisni, pneumatske klapneOdsisni, pneumatske klapne
3D bevel rezanjeDa, opcionalnoNe
Rezanje cijeviNeNe
Simultano i zrcalno rezanjeNeNe
Jamstvo3 godine3 godine

IXO 3X HD plazma rezačica

Preporučena oprema

High Definition plazma izvori namijenjeni preciznom rezanju svih vrsta metala sa jedinstvenim inverterskim modularnim sustavom. Izvori u rapsonu od 130 do 800A omogućuju rezanje od 0.5 do 120 mm debljine materijala

Više informacija

AutoCut XT serija plazma izvora dostupna je u izvedbi od 200 i 300A. Ovi izvori namijenjeni su ekonomičnom rezanju prvenstveno crnih čelika te kapaciteta do 50 mm debljine rezanja.

Više informacija

Q serija plazma izvora njemačkog proizvođača : Kjellberg, dostupna je u izvedbi od 150 i 300 A snage. Ova serija plazma izvora najnovije je tehnološko rješenje iz Kjellberga, te pruža niz naprednih mogućnosti i novih tehnologija.

Više informacija

SmartFocus serija plazma izvora provjereno je rješenje koje dolazi iz Kjellberga a koje osigurava primjenu nekoliko specifičnih rješenja kao što su SilentCut, ContourCut i druge. U rasponu od 130 do 400A zadovoljavaju potrebe većine zahtjevnih proizvodnih procesa.

Hypertherm XPR predstavlja novu generaciju high definition plazma izvora renomiranog američkog proizvođača. XPR plazma izvori u izvedbi od 170 i 300 A osiguravaju primjenu XD tehnologije rezanja. 

Više informacija

Powermax Sync najnovija generacija inverterskih zračnih plazma izvora u rasponu od 45 do 120 A snage pokriva potrebe manjih i srednjih proizvodnih potreba te osigurava ekonomično rezanje do 35 mm debljine

Više informacija