Automatizacija, odsis i zavarivanje

Južni Prolaz & CAT CNC

U suradnji sa našim parterom, tvrtkom Južni Prolaz pružamo kompletna tehnološka rješenja u području zavarivanja, automatizacije, obrade limova, odsisa i filtracije.

Oprema za zavarivanje

Miller uređaji za zavarivanje  REL, MIG/MAG, TIG, EPP postupkom te prateća oprema i potrošni materijal. Vrhunska kvaliteta, pouzdanost i podrška kupcu pri izboru tehnologije

Odsisni sustav Nederman

Projektiranje, isporuka i instalacija kompletnih odsisnih sustava za zavarivanje i srodne tehnologije. 

Automatizacija

Red-D-Arc, Promotech & Kistler – vrhunska tehnologija automatizacije zavarivanja i obrade pločastih materijala i cijevi. Tehnička podrška, servis i savjetovanje pri odabiru opreme. 

Savijanje limova i obrada cijevi

Strojevi i oprema za savijanje limova i obradu cijevi vrhunske kvalitete i nenadmašne pouzdanosti: DAVI, Promotech, Müller Opladen.  

Tehničko savjetovanje, instalacija, servis

Savjetovanje

Veliki tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom na raspolaganju Vam je za svu pomoć i savjetovanje pri odabiru opreme i postupaka obrade metala. 

INstalacija

Instalaciju opreme, puštanje u rad, testntiranje te sve popratne radnje prije primporedaje vršimo na terenu, na konkretnim proizvodnim pozicijama.

SERVIS

Servis opreme u jamstvenom i izvan jamstvenog perioda, popraćen isporukom rezervnih i potrošnih materijala sa skladišta u Zagrebu

IXO APL CNC plazma rezačica

Novo ekonomično rješenje za manje proizvodne tvrtke

Radne dimenzije 

1 x 2, 1.25 x 2.5 & 1.5x3m

VPC : od 82.460,00 kn